hypeeer'

Jag är ensam hemma just nu och är hur hyper som helst. Jag har ingen aning om varför, haha. Sitter och dunkar massa musik! Snart taggar vi för fångarna på fortet!









mina naglar




Så här ser mina naglar ut just nu. De kanske inte är världens snyggaste, jag gjorde dom lite fort. Men jag bara testade lite för att se hur de blev. :) Haha, sen orkade jag inte måla om de ljus rosa som typ har lossnat längst ut på vissa av naglarna. Men jag kommer nog göra fler sånna här, övning ger färdighet , eller hur? ;)

Snart sitter man fastklistrad vid tv'n, fångarna på fortet, godis och en cola, haha. Vi tjockar oss nu!

I wanna seize the day

Idag har jag varit duktig! Haha, jag har sprungit i 20 minuter sen cyklade jag på tränings cykeln i 10 minuter ungefär. Sen har jag städat mitt rum. Och fixat mina naglar, som ni kommer få se imorgon. Dock är dom slarvigt gjorda , för jag gjorde dom bara för att testa på lite nytt! Och de var väldigt kul också, hihi. Så jag kommer nog göra mer nagel designer framöver. Haha.







åka biiil'

Igår jagade jag och syster bilar i 3 timmar. Haha, de var roligt. Vi såg dock ungefär likadana ut.






igår.






bussjävel



Dryg dag måste jag säga, eller i alla fall efter att vi hade slutat skolan, vi stod och väntade på bussen som går från skolan i typ 30 minuter, sen orkade vi inte vänta så vi gick till station för de gick en buss där , men som tur var så kom det en annan buss som skulle till station och de tar ungefär 10 minuter att gå från skolan till station. Nej vi är inte lata, vi tycker bara inte om regnet, ja de typ spöregnade och blixtrade och åskade. Man kom hem ungefär 1 timme senare än vad man skulle ha kommit hem, de var lite drygt. Nu äe jag i alla fall hemma och ska spela fia med knuff tror jag, sen blir de nog att gloo på fångarna på fortet, haha.
puss så länge




vi åkte under reklam skylten!

Idag har jag och syster åkt bil nästan hela dagen, haha. De är roligt att åka bil med min syster :))))) Imorgon är det måndag och de betyder skola, måste gå upp innan 7. (y'




vad ska jag göra om jag slutar andas?

Idag mår jag inge bra. De sitter en klump i bröstet som inte vill försvinna när jag andas. Snart kommer jag inte kunna andas. Ska sova lite först så får vi hoppas de går över tills imorgon men först ska jag spela fia med knuff som jag gjort innan. Haha, spelade även med mamma , henrik och joz på riktigt. Efter de ska jag sova. Godnatt alla söta ♥


kändisfotboll :)

Kom nyss ut ur duschen, eller inte nyss men skit samma. Vart så frusen när jag satt ute och tittade på fotboll. De börjar märkas att de börjar bli höst nu. Men tillbaka till fotbollen. De var harg som spelade, (ni vet antagligen inte vilka de är, men skit samma, haha!) dom mötte en massa kändisar från sverige, hahah.









Skönt med fredag imorgon, mindre skönt att man slutar 16:15 mer skönt att man börjar 10:35 mindre skönt att jag ska ta 9:45 bussen.

hello schoool.

Första dagen i skolan är avklarad. De var inte så hemskt som jag trodde att de skulle vara :) Det kommer bli bra. 10 elev och 1 kille. Haha, girlpower! Nej men. Jag tycker om vårat schema, hoppas dom inte kommer ändra så mycket.


Kanske inte världens bästa bild , men ändå. Och jag har inte första lektionen på tisdag eller fredag.


Slänger in en bild på lilla moii också.


22:01

Om ca 11 timmar sitter jag på Bruksgymnasiet i Gimo. Jag är inte taggad alls, men vi får hoppas de går bra. Sova tidigt ikväll är de som gäller, dock kommer jag nog inte sova speciellt mycket för jag börjar bli ganska nervös nu. Haha, menmen.


12:47


Dagens outfit.

Just nu sitter jag och gör typ ingenting. Ska iväg och fika med fina personer lite senare idag, de ska bli mysigt. Vad ska ni göra idag? :)


mina inköp från uppsala igår :)


gina, 199:-


stadium, 299:-


new yorker, 199:-


gina, 199:-


glitter, 79:- tror jag.


scorett, 100:- st.  rea !

Köpte en till grej också men den var sönder så dom skulle försöka laga den och om dom kan laga den kommer jag köpa de, jag vet de på torsdag när jag ska ringa till dom. Då åker jag antagligen in i helgen igen och köper dom! Så ni får vänta och se vad jag har köpt tills då :) Ni kan ju försöka gissa vad de är jag ska köpa, den eller dom som gissar rätt får såklart en fet länkning!
Nu ska jag gå och äta paj, CIAO ♥

09:53



Såhär ser jag ut efter att ha varit hos frisören. Haha, fast de vart inte så stor skillnad som jag sa, jag toppade de lite och tunnade ut de vid luggen. Bra vart de tycker jag! Och min outfit nu. Men ska nog hoppa i shorts nu för de är soligt!  Nya tröjan från gina är på. Ni får se vad jag köpte senare ikväll, så håll ut tills dess :)


sööndag


Idag har jag shoppat, men ni får se vad imorgon för jag orkar inte ta kort på allt nu. För jag är trött och ska sova snart, upp klockan 7 imorgon för att klippa mig. Men de kommer inte bli sån stor förändring, ska bara toppa de.
Och jag svarar på era kommentarer imorgon också, orkar inte göra de nu.

goodmorgon

Jag hade ingen otur igår! haha, nån som råkade ut för något illa?
I alla fall så hade jag fullt upp igår så jag hann inte blogga. Bilder kommer nu!












fredag den 13onde, med en kändis!

Hallå bloggen, vill ni veta nått cool, jag har en kändis i huset just nu! Haha. Mellony. För de som inte vet vem de är titta och lyssna nedan. Men de är ju liksom fredag den 13onde, och desutom så har jag sol? Jag har nog inte så otur i alla fall?







jagharingetattbloggaom.





Ändrade lite i designern, blev de bra?
Nu drar jag och solar. Först ska jag svara i telefonen som ringer, säkert en försäljare som bara kommer lägga på. Haha.

17:55



Idag har det varit sol! Imorgon ska de antagligen regna här. De är lite mindre tråkigt tycker jag. Jag drog precis upp persiennen i mitt rum, seg jag är, eller vad? Haha.
Nu ropade syster på mig, så vi ska dra till pappa nu, ha de bra ♥

ingen rubrik.

Hallåååå bloggen! ♥
Idag har varit en sego dag, jag har inte gjort något. Eller jag sov i typ 15 timmar, haha. Och nu, eller snart ska jag sova igen.
Snart börjar skolan! Usch för de!


Bilden är tagen i öregrund i lördags, himlen var så fin! :)

29 timmar vaken, 1 timme sova.

J A G   Ä R   D Ö D   F Ö R   D E N   S O M   U N D R A R  !
Jag har varit vaken i 29 timmar nu och ungefär 1 timme av dom har jag sovit, och de var inte ens 1 timme. Haha. Öregrund igår ju med några bra personer. Hemgång efter 22, så man var hemma vid 12 kanske. Haha, söta pojkar som fick gå i regnet. När vi kom hem till mig började de regna. Sen satt jag och snacka i tele i typ 6 timmar.


ett spöke?


Jag fångade ett spöke, eller?

Igår vart de öregrund med en bra brud! Idag kanske de blir öregrund med samma braiga brud om vädret är inte regnar. Antagligen för jag dödade en as fet spindel nyss.. Usch.



Denna stickade tröja tycker jag är fin! Från gina.

bränd kräfta.


Om ni tycker de ser ut som jag är brun så har ni fel, de är mera rött än brunt.
Jag passade på att sola idag, för sist de var sol så man kunde sola var för snart 2 veckor sen. Haha, jag hade inte bikini randen igår. 5 timmars solning är nice, eller? Nej inte om man bränner sig i ansiktet...  Snyggt när man ska till båtveckan i öregrund ikväll. Äsch vafan man lever bara 1 gång :)


ut i de fina vädret.

Åh vad jag är mätt, har ätit två hela hemma gjorda hamburgare och lite pommes. Tror magen kommer spricka snart. Bilden är så där lite små gullig tycker jag.


________________________________________________________________________________________
Denna bild tycker jag var söt. Vad tycker ni?


Snart sticker jag och träffar min fina vän jessica. ♥

godmorgon

Vaknade för nån timme sen ungefär, ganska tidigt för att vara mig, eller nej de är bara en eller två timmar tidigare. Haha. Idag kommer min morbror hit och ska spela kort, haha (y).


19:58



Har fixat nästan klart bland alla mina kläder i garderoben, har bara skorna, bikinisarna, skärpen och underkläderna kvar som ska fixas. Men annars tycker jag att jag har varit jätte duktig, haha. Jag har även städat lite, så nu förtjänar jag en paus och de ska jag göra genom att glo i foto tidningarna som joz kom in med till mig.
CIAO ♥

det regnade in.



Bara för de regnar idag ska jag städa i min garderob!




d ö d - f l u g a .



Jävla äckel fluga som flyger runt i mitt rum.. Jag ska mörda han!
Idag har vi firat frida som fyller 17. De vart tårtaaaaa. Haha. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se nån film.

23:14




Eric Saade - Say it.


Vad tycker ni om Eric?

Idag har jag varit duktig att städa i mitt rum, dock har jag inte dammsugit, haha, men de får jag göra imorgon. Har fixat lite med designern nu, har även gjort en ny header så där lite snabbt. Började tröttna på den gamla. Nu ska jag nog sova, ska upp vid 10 imorgon tror jag.

Godnatt


-

Har inte orkat blogga på ett tag, höhö. Lat johanna är i farten. Nej men jag bloggar nu. Igår kom jessica och sov här, hur mysigt som helst, och idag drog vi till gladan med jenny och käkade sallad.
Bildbomb nu!

lördag:




vi drog till ica och köpte naturgodis


sen vart de mys med film
the simpsons: filmen.
the grudge 3.
fredag den 13.
dear john.


söndag:


vaknade runt 1 halv 2, då gick vi upp och gjorde frukost sen titta vi klart på dear john som vi somnade till. sen vart de att fixa oss.


family guy.


sallad.


glass


läskig hund som skällde på oss i bilen.


sen vart de häng på sibylla.

Nu ska jag nog fixa mig för att sova, imorn ska jag vakna hyffsat tidigt och gå en promenad. (Om jag orkar, haha).

Godnatt ♥


RSS 2.0