vi fångade ett yngel.


kan tårarna ta slut?


spanien - portugal

Alla killar borde vara lika snygga som Cristiano Ronaldo tycker jag!
Och jag tycker portugal borde vinna!


en kopp med kaffe



Idag har jag redan hunnit med att titta på en 2 timmars lång film, solat i 1 timme, åkt moppe och varit hos pappa. Nu ska jag spela sims för min kropp orkar inte med att sola längre i den 26 gradiga solen.
Imorn kanske de blir regn?!

sängen nästa!

Har precis krypit ner i sängen, så skönt efter en jobbig dag till mormor och morfar. I alla fall så kom jag hem efter åtta, tänkte blogga då men syster kom in och frågade om vi skulle titta på skräckfilm. Så vi gjorde de. Och sen satt vi en stund framför tv och nu sitter jag här.

Lite bilder från idag!

vi åkte cab




Satt i bilkö i minst 20 minuter.



















mormor&morfar

Om 15 minuter sticker jag, mamma, henrik och jonas till uppsala och firar morfar som fyllde år i fredags, GRATTIS ! ska även säga grattis till rasmus som fyllde 18 då! GRATTIS! haha.
Hoppas ni får en bra dag idag! ♥




Jag idag.

uno suger



uno är helt jävla värdelöst kan jag lova, jag kom sist när jag joz mamma och henrik spelade, sen hade jag och joz planerat att vi skulle spela klockan 23:00 på fb, vi spelade två gånger sen kom joz ner och sa att hon inte ville spela mer för vi inte vann, haha! och juste hon kom hem idag istället. :)

bild från igår :)



och måste också passa på att säga jag ägde ut jessica och alice på kubb!



UNO

halllllåå!
jag orkade inte blogga när jag kom hem från jessica imorse eller imorse? klockan var typ 2 , haha, men i alla fall jag bloggar senare ikväll för nu ska jag joz mamma och henrik spela uno , pöss


varning för grodor!

sitter här och dunkar sommarlåtar, haha! har precis målat naglarna, ska inte sabba e den här gången! jag är ärligt talat helt värdelös på att när jag väl ha målat de och de blir perfekt, hålla de perfekt, jag ska runt och hålla på så de blir massa hack i de! haha, men nu kör jag på ett genomskinligt med glitter i ! då ser man de inte lika mycket!




grodynglena har blivit så stora! haha, och söta är dom faktiskt, just nu. om några dagar tänker jag inte säga så, hahah, usch tänk när alla börjar få ben och hoppar runt på gården, inte så kul! vi borde sätta upp en skylt där de står; varning för grodor! så hoppar de runt över 100 grodor xd hahha!

ajj?!



tänkte bara säga att jag har bränt mig idag och ja de gör rätt så ont, nu ska jag glo på nån film tills jag somnar , godnatt ♥

SNIFF & TURBO



joz's söta öken råttor som jag ska ta hand om tills på måndag för joz ska hem till fredrik över midsommar. hon har lärt mig allt hon kan om att ta hand om dom :) haha, jag lovade att inte ta död på dom.

nerd'

vad gör alla vackra folks en sån vacker dag som denna? ♥
själv tänkte jag sätta mig en timme och spela the sims 3! haha. fast jag tror de kommer bli lite fler timmar faktiskt, men de är verkligen för varmt för att solen, usch de känns hemskt att säga så. när solen väl är framme så så tycker jag de är för varmt?! jag som har längtat efter solen. men hey jag har ju solat typ varje dag den senaste veckan, och jag ska ut lite senare när de förhoppningsvis är lite kallare.


onsdag'



äntligen har jag redigerat klart alla bilder! fast jag kom nyss på att jag har ett par på kameran.
jag blev tvungen att gå in från mitt solande för alla småkryp i världen anföll mig, samtidigt! och jag och småkryp tillsammans, de går inte. haha, men ska ut och försöka igen,
CIAO ♥

godnatt


'Cause we only live once

möblerat om i mitt rum lite. har bara lite små grejor som ska in överallt. och nytvättade lakan! jag älskar't. ikväll ska jag och sis laga mat , tummen upp på de! sallad (y' och solen är här, den är då för härlig, nu ska redigera bilder, pöss


portugal - nordkorea

tänkte bara säga att portugal äger ut nordkorea, blev precis mål igen! 4-0 ! härligt portugal!

igar var en bra dag, lite bilder kommer sen när jag har redigerat alla dessa 1300 bilder ;o
nu ska jag återgå till matchen , pöss så länge ♥


grattis till mig!



tänkte bara säga att jag liksom fyller år idag! 16 hela år! haha. nu ska jag sova, godnatt ♥


CANON EOS 1000D



HEJHEJHALLÅ
♥ seg uppdatering på topp vare här!
men titta vad jag fick av söta pappsi idag, är jag glad eller är jag glad? jag är typ överglad. jag ska fota så mycket så mina fingrar kommer dö, haha, nej inte riktigt men ni fattar poängen, vavava?
imorn drar vi till monicka som också fyller år, sen på kvällen kommer jessica och camila och firar mig lite, vi ska ta massa snygga bilder då!
jag somnar som 15 och vaknar som 16 , kanske bloggar senare (antagligen inte, haha!)
puss

VM' eng-alg



idag vart de uppsala med jässica! fätt med ruuuuligt. köpte en massa saker, :)

nu tittar jag på min allra första vm match för i år! helt otroligt må jag säga, men de är nog för jag har en vm tidning, haha! england vinner, vavavva? har laddat med datan, stickning och nagelack , haha. bloggar antagligen mer senare ikväll, ha de gött ♥

.

.

.

jag är omringad av din värld, om jag fortsätter kommer jag bara göra allt värre, bäst för mig att jag slutar typ nu. haha , tror ni de kommer gå? inget av de jag vill kommer bli som jag tror att de ska bli. jag tänker för mycket, och min fantasi kommer när jag som minst behöver den! låtarna räcker!

22:48



har suttit och kollat på film och stickat samtidigt. fick sån jäkla kick när mormor tog fram allt som hon hade stickat, och yes jag har varit hos mormor idag, och ja hon fyller år idag, GRATTIS! imorn blir de uppsala mes sötpaj, nu ska jag sminka av mig och så, sen blir de sängen med lite bok, korsord och stickning! godnatt ♣


jag behöver nån' jag kommer dö



proppmätt

gud vad mätt jag är, har nästan ätit upp en halv paj! nu ska jag ligga och svälla i sängen. de låter toppen! enligt mig i alla fall. har även solat hela dagen, de är så jävla nice kan jag lova.


08:34


vaknade för 30 minuter sen ungefär, SOLEN LYSER! men de går inte att sola än , så får vänta tills 9 eller 10, drar till skolan för sista gången nu får jag hoppas. heyy pengar är viktigt. aja, jag är hungrig nu, så ska nog göra en jätte god frukost nu , CIAO ♥

ps. gjorde om min design igår kväll , den är inte på topp men orkar inte göra klart de just nu, men ska försöka fixa de nångång under dagen, eller så mycket jag hinner iallafall.


skräck

nu har jag och syster tittat på två skräckfilmer
den första var inte så jätte läskig och lite långtråkig i början de vart som mest spännande dom sista 20 minuterna typ. den andra var riktigt bra, förutom att den var verklighetsbaserad ;o de var lite läskigt, men den rekommenderas verkligen att ses!





11:40

klockan ringde 7.50 så jag gick upp och kollade om det var soligt så man kunde sola, var det de? nej. vart är det fina vädret? jag sitter och tröstäter med godis nu. antar att jag kommer ligga i sängen med darorn på magen hela dagen. om de inte är så att solen visar sig lite senare.


00:08




har pimpat om min mobil, snyggt? jag och jessica har varit duktiga och var ute nästan hela dagen igår och var och gick, drog till skolan först sen köpte vi glass sen gick vi runt en stund, sen hem, sen ut och gå igen, duktiga vi är!
imorn ska jag ställa klockan på 8 och om de är soligt ska jag sola, annars ska jag öhm. sova, haaha
godnatt ♥

1 vecka kvar :')

vart är det fina vädret någonstans?
jag ska ju då inte klaga på vädret idag , men de vart ju ändå molningt framåt kvällen,
drog och fikade med camila och jessica, bilder kommer imorn eftersom jag håller på att redigera dom just nu.

och om 1 vecka fyller jag 16! fyfan vad härligt.
nu ska jag fortsätta redigera bilderna, om jag inte skriver mera senare säger jag godnatt nu ♥

12:50

har fixat mig nästan helt klart nu, ska bara sätta på mig lite kläder , och nej jag sitter inte här naken om ni tror de , haha. ska dra och fika med camila och jessica snart , de är så mysigt att fika ♥
jag bjuder på några bilder från i fredags.








01:02

kom hem från jessica för ett tag sen, vi kollade på film, mysigt var de! sen pratade vi lite med adam och anton på skype, nu ska jag sova, pussgodnatt

SOMMARLOV

sommarlov nu, fyfan vad skönt! men jag kommer sakna hela klassen faktiskt, nu när jag verkligen började gilla våran klass. när anna kom in till oss i tisdags tror jag det var, så skulle hon säga hejdå och så för vi hade ingen mer svenska, så hon började prata om när vi gick i 7an, när simon var så liten och ylva hade glasögon och alla dessa lekar som amanda lekte, då vart man lite tår ögd, fyfan vilka tider säger jag bara, även om vi inte var världens bästa klass kommer jag sakna den enormt mycket! vet att jag kommer se vissa i höst på bruks men de kommer inte bli samma sak som att gå i samma klass som dom, åhhh ): jag ska iaf ha världens bästa sommarlov nu!

här kommer bilder från idag,


sjöng

i väntan på betygen

grät lite

joz jag och jonas

mamma och jag
vi kom hem tillslut efter allt gråtande.

jonas mamma jag och joz

jonas mamma jag och joz

joz och jag

21:15



så här ser man ut på skolavslutningen imorn då :) fyfan vad skönt med sommarlov, jag ska slappa hela jävla sommarn och bli brun, jag har redan fått lite färg, hur glad är inte jag då, eftersom jag inte är en sån som blir brun så lätt,
sommaren 010 kommer äga fett!
förresten säger man sommaren 010 eller sommaren 10?
hahha, jag har tänkt på de rätt länge .
bloggar imorn ♥

bilder från balen :)











borta bra men hemma bäst

hemma nu från härliga dagar,
igår vart de klasskampen med 9orna , HELT J*VLA OTROLIGT ATT 9D KOM TVÅa! vi som är kända för att komma sist, iaf på sista grenen när man skulle springa stafett blev jag tvingad att springa, efter mådde jag helt cp sämt, jätte yr och ont i halsen. så jessica fick skjutsa hem mig på hennes cykel, tack du är bäst! ♥ iaf så var det 9A som vann allt, även fast dom blev diskade från stafetten för dom fuskade lite, så dom skulle spela brännboll mot lärarna men de blev inte så för några puckon kastade vatten på robert så det vart inställt.
sen drog vi till freds ö, jag mådde mycket bättre då. de var helt sjuk nice att vara där faktiskt, jag börjar gilla våran klass nu när det bara är skolavslutning imorn, jag camila och sara-linn gick och la oss vid 11, men kevin robin simon och alex kom en stund då , hahah, de var ruuligt,
de vart vakna vid 6 för att ta halv 8 färjan från gräsö sen vart de till skolan och fixa för skolavslutningen imorn,

nu ska jag fixa håret , halv 2 är det lärarlunchen att se fram emot :)


dampp.

nu har jag kastat saker omkring mig tillräckligt tycker jag! ingenting vill göra som jag vill, jag försökte fixa min kamera , först hittade jag inte min sladd men det funkade ändå inte sen hittade jag kortläsaren och då trodde jag det funkade men icke sa nicke, nu ligger den på laddning så jag får se om de hjälper men antagligen inte, men jag ska ändå testa för jag har ingen aning om vad jag ska göra. men egentligen är det inge fel på kameran de är på minnes kortet, de står "skyddat kort" på displayern på kameran när den är på, nån som vet hur man ska göra då för att få den att fungera igen? eller är den helt död då?
har inte packat klart heller, blev så himla stressad över att klockan var så mycket och att jag hade typ 1000 saker att göra så nu ska jag sova så jag är utvilad till klass kampen imorn, och sen freds ö,

bilder från balen orkar jag inte lägga upp nu, så de blir väl på torsdag eller nån gång på SOMMARLOVET! de var härligt att säga de (y) haha
godnatt ♥



gammal bild.


brännt mig



tänkte bara säga att jag har brännt mig när jag låg två timmar i solen idag. de svider lite grann, nu borde jag faktiskt packa, sen ska jag försöka fixa min kamera så jag kan ta lite bilder från imorn!
får se om jag orkar lägga ut lite bilder från balen senare ikväll :)

13:35

kom hem för ett tag sen , har haft min sista lektion av hela nian , så inga lektioner mer förns om flera veckor! skulle ju egentligen ha suttit i skolan och haft franska nu, men istället sitter jag ute i solen :) rose-mari tyckte det var onödigt att ha lektion när vi bara b´var 4 personer så vi fick sluta och eftersom de är min sista lektion för dagen slutade man klockan 1! så jävla skönt

imoen är det klasskampen, haha, vi får hoppas att vi inte kommer sist! efter de drar vi vidare till freds ö och sover där, men jag måste vara tillbaka till skolan 8.20 eftersom vi ska repa till skolavslutningen, sen lärarlunch, och på fredag är det avslutning! yey :d


22.37

de är bara 4 dagar kvar tills de är sommarlov, de känns helt sjukt. tiden har gått så fort, de är väll bra att skolan går fort, jag tror inte riktigt på att tiden går fort när man har roligt, eller kanske förresten. jag har ju alla mina vänner i skolan så de är nog därför. men om tiden går fort i skolan hur fort kommer då inte sommarlovet gå? hjälp. jag ska iallafall ha ett helt sjukt kul sommarlov med en jävla massa minnen!

idag drog alla nior till storbrunn och kollade på nägra av våra filmer som vi gjort på bilden, haha. vissa var riktigt roliga!

imorn slutar man klockan 1 , skönt! :)

nu ska jag sova, godnatt ♥



gammal bild. haha
men jag har bildbrist just nu

grattis sverige

har gjort mig klar för att sova men jag vet att jag inte kommer kunna sova på ett tag, för jag har så himla svårt att sova på söndagar, vet inte varför. kanske för att skolan börjar igen, men nu är det sista söndagen på riktigt länge som det är skola måndagen därefter, de ska bli så skönt med sommarlov!

idag har jag gjort 1 miljon saker som jag inte skulle ha gjort om min syster inte hade varit här, och nej jag kommer inte räkna upp alla dom miljoner sakerna, men några får ni stå ut med! haha
- ätit smörgåstårta till frukost
- åkt rosalila bil
- vart till coop, pris stop och hemköp
- handlat choklad
- varit på raggar runda
- spelat fotboll
- nästan ramlat i dammen
- packat in nya kläder i garderoben
- varit i garaget (? haha)
- tittat på mtv
- tittat på paris hilton, my bff
- myst med råttorna :d
och massa saker till!

och om ni undrar varför jag har myst med råttorna så är det så att joz har köpt 2 stycken ökenråttor , kommer inte ihåg vad dom heter, men gerbiler eller nått sånt , haha, dom  är verkligen hur söta som helst, men dom är inte hand tama än men dom är söta ändå ((:

dagen efter igår

gormorgon alla ♥
hur mår ni idag?
själv är jag ganska trött efter igår, var på bal för er som inte visste de. men mina ondheter i kroppen har ändå försvunnit, skönt!

helt sjukt kul kväll igår iallafall, synd bara att alla drog så tidigt :/
kung vart jens eriksson. och drottning vart anna holmstöm.
och jag tog inga bilder, men ska försöka ragga upp några, så dom kommer upp bloggen :)

syster är här!

jag och joz har somnat i soffan när vi titta på nån film på 5an, jag vaknade när den var slut så jag gick upp och diska och borstade tänderna, då kom mamma och henrik hem, så mamma väckte joz , vi har även nördat fejjan på varsin dator (a' haha, hon ska vara kvar hela sommaren :d nej nu måste jag sova för jag kommer vara dö trött imorn, måste gå upp vid 8 de kommer inte bli lätt ska jag säga, men de är ju bal, så vad gör man inte? GODNATT'

fredagen den 4 juni



min klänning jag sytt på slöjden som blev klar idag :)

jonas tar studenten idag så vi drar iväg till gimo nu,
hörs senare, puss ♥

nån måste ju förlora.

kom för ett tag sen hem från brännbollsturneringen, NÅN SOM VET HUR DE GICK FÖR 9D? haha, förlust så de bara stinker om de, men som sagt nån måste ju förlora. haha, undra hur de kommer gå på onsdag när det är 5-kamp? får får väl gissa på, ehm.. bra? haha
iaf så vann 9c med 5 poäng mer än 9a, men om 9a hade haft en lärare mer hade de blivit oavgjort.

nu ligger jag ute i solen och steker som jag gjort varje dag förutom igår , för då drog jag och camila till uppsala och prova hennes klänning tillsammans med hennes skor, :)

imorn är det fredag och även jonas student, så jag har bara 1 lektionen , slöjd. och då kommer jag bli klar med min klänning :) efter de så ska vi repa till musiken så missar matten, MEN HEY de gör inget! efter de blir de lunch sen bär det av till gimo!



FÖRSTA JUNI!

jag har insett att grodyngel är fett söta! haha, när dom är så små och simmar runt, så sött verkligen! iaf nu när dom är små och inte gör någon äcklad , haha, sen när dom blir stora paddor kommer mamma springa runt som en galning, hahha, hon är för söt :)
blev nyss attackerad av en fjäril, eftersom jag ligger ute i solen och solar igen, så härligt, så jag ska nog fortsätta med de nu, inte att bli attakerad av fjärilar utan att sola , hahah,

var och klippte mig idag också, syns knappt mer än att de blev tjockare :)



gammal bild'

RSS 2.0