- EVOL

rädd,
rädd som ett litet barn i skogen på natten.
rädd att de aldrig kommer bli du och jag.
rädd att du kommer försvinna.
rädd att du kommer säga orden jag inte vill höra.
men jag vet, jag vet att du inte kommer säga dom.


- onsdag, 21.00








ingen ska säga att jag inte har varit duktig idag, för de har jag! efter att jag hade tittat på ghost wisperer städade jag hela mitt rum! från typ klockan 16-20, men matpaus nånstans där imellan. hur duktig var inte jag då? iaf , så var de typ för jag hade fått mina leopardfärgade lakan :d haha, och mamma hade städat hennes garderob så jag fick ett par vita gardiner med svarta löv på :d haha, (Y)

OCH MIN ÄLSKLINGS JESSICA ÅKTE PRECIS ÖVER TILL NORGE ):
kommer sakna henne mega mycket! ♥



häyy sepääää. ωΦωΞ◊◊ξμθ


- tisdag.






Your presence still lingers here and it won't leave me alone






- inga gratis sms.

jag tänkte bara säga att mitt comviq kompis gick ut idag,
så jag har inga gratis sms längre, men jag har fortfarande
ca. 70 kronor kvar, men dom kan försvinna fort ska jag
säga.

jag hittade blömmor :)
är det vår snart?






















- (L)

godnatt suckers, de är sommartid nu :d
imorn är vi trötta -.-
skolan suger, right?

pöss'




- enköping :)

igår vart de enköping med jessica, tittade på hockey och träffa felix :d grymt kul och träffa han igen :)) haha, jag och jessica hade lite problem med att hitta dit men de gick ju bra tillslut (a' kom väl dit nångång vid halv 2 och sen vart man hämtad av jessicas pappa och bror innan 8.

- !

dålig uppdatering, men jag orkar verkligen inte blogga, men jag lovar ska bli bättre på de från och med nu!
hälsovekca har de ju varit sen i onsdags efter nationella. de har varit nice, inga vanliga lektioner, frisk luft och allmänt roliga stunder! haha. kan ju säga att street dance är hur kul som helst ;d kanske ska börja på något liknade sen till hösten, men vi får se hur jag känner då, men just nu är jag taggad som fan! :)

idag åker jag och jessica till enköping och träffar felix :) kolla lite hockey och så. får hoppas vi hittar dårå :p


- NAJSPRAJS'




nice dag :) inga jobbiga lektioner alls! på idrotten buggade vi med nicklas (: haha, camila säger jag bara! (A) 7b var med också, på franskan kollade vi på film (: resten av veckan kommer bli hur lugnt som helst eftersom vi har hälso vecka nudå. fast imorn är de ju nationella i engelska på morgonen , men de ska väl gå bra (y' får vi hoppas. jag langar lite bilder från när jag var liten ;d höhöh.





pöss dåva!


- söndag kväll


GODNATT







- grym lördag :)

jag vet varför mina dagar blir så gymma , de är för jag har så grymma kompisar!
igår var jag med camila,va ritade i paint :d sen kom erik och efter de kom joel en stund då pratade camila spanska med nån från argentina på skype, vi fatta nada , hahahah, nada xd sen drog joel då kom olof och jacob , då tittade vi på lejonkungen ;d höh, efter de drog jag hem, mötte jessica vid skolan för att prata lite :)







- mysigt väder :) nu drar jag till camila!

fyfan vad jag längtar till sommaren just nu! satte mig ute på balkongen imorse, hörde hur grannarna hoppade stutsmatta sen hörde jag några moppar, jag vill också åka moppe! men pappa måst eju laga den först eftersom miss johanna hade av bromsen i höstas -.- men pappa hade iaf kollat upp de där han köpte den och dom hade allt annat utom bromsgrejen , typiskt, men han skulle leta vidare iaf. nu drar jag till camila :)  ciao.






- my cell phone rang and I heard a weird nose.

engelskan idag var rulig, för de blev lite fel för mig, ah förövrigt var den tråk xd hahha.

på kvällen vart de paj och tårta för henrik fyller år :d
GRATTIS TILL HAN! :)

jag har verkligen bildbrist just nu, men får se till att ta några bilder i helgen :)
så de får bli ett youtube klipp istället :)



- bröllopsfotografen med mami :)




tittade på bröllopsfotografen med mamma idag :)
den var väl okej. jonas sa att den var askass, men de kan man inte riktigt säga :p

imorn är det fredag, ofta liksom, veckan har gått mega fort :o
men de är ju nice (y' ska fira henrik imorn eftersom han fyller år :)

- sommaren med göran :)



har precis avslutat sommaren med göran med mamma och henrik :) den var rolig, haha, nu ska jag plugga franska.

och jag orkar inte blogga just nu, men de kommer komma några inlägg då och då, men ska försöka skriva så ofta jag orkar/hinner.




vi skrattade xd

- ruulig helg med bra personer :)

fredag- snabba cash med camila och erik. sen hem till camila, olof och jacob följde med, sen sov jag där.
lördag- vakna lite sent, bussen till uppsala, mötte upp johanna, spana, fika & shoppa. bussen var bäst (y' melodifestivalen hos jessica med johanna och camila :) pulka mitt i natten är inte så fel :) sov kvar där.
söndag- vakna, fixa fika. PULKAAA! hahha, de var rooligt :d



LÖRDAG








SÖNDAG






GISSA BAJSET !




- läs om du orkar. men jag ville bara säga't

vad gör jag på jorden? allt blir bara fel just nu, ingenting vill bli som jag vill att de ska bli, som om gud försöker sabba något för mig, fast de går ju inte, för jag tror ju inte gud finns. jag är så himla glad att jag har mina vänner, utan er skulle jag inte klara detta! iloveyou ♥ jag mår verkligen bra när jag är med er och jag glömer allt de dåliga, för man tänker på allt roligt som man gör. jag har iallafall kommit på vad de är som rör sig i magen, kärleken' - vart är den någonstans? ja inte här iallafall, de vet jag. men jag kanske vet vart den finns. alldeles för långt borta! de kommer inte funka om jag skulle ge dig en chans, hade du bott närmare skulle jag inte tveka en sekund! men då kanske vi inte skulle ha träffats för första gången förra året. jag är så lycklig att jag har dig och du betyder värligt mycket för mig! ♥





- friluftsdag, hemkunskap :d

friluftsdag idag då, hemkunskap med camila jessica och louise :) det var najsss. inga bränder som jag trodde xd hahaha, OCH JA JAG HAR VG I HK! även om man inte tror de. iaf, dampade jag loss för camila sa att jag skulle göra massa saker sen gjorde hon de själv och då fick jag inget att göra så hon sa vad jag skulle göra och bara för jag inte visste var tallrikarna fanns sa hon att jag skulle börja göra glassen men jag visste inte hur man gjorde glassen så då sa hon att jag skulle göra något annat, och plötslig skulle jag göra allting, xd hahah. men de gick ju bra till slut iaf, maten var god och jag skrattade åt en gurka xd hahahahaha!

de var såhär att louise skulle berätta om när hon skrek åt några som hoppade från 7an och 10an på fyrishov, då tappade hon en gurka på bordet, och jag garvade som in ihelvetet xd hahaha, xd

juste, sen ringde ringklockan också xd
"PLINGPLONG"
- vad var de? , sa monicka.
- det var nog ringklockan.
- men vi har ingen ringklocka här, sa monicka.

HAHAHA, då garvade jag också något enormt.



camila och jessica



maten



camila och maten



efterrätt



efterrätt

- dålig uppdatering.

tänkte blogga igår men jag orkade inte , åkte till kusinvitamin madde och max och firade max som fyllde år, GRATTIS TILL HAN! sen vart de hemgång vid halv 9 då vart de plugga franska, sen vart de lite dator sen sängen!



imorn är de friluftsdag och jag går från halv 10 till halv 1 fett skönt, jessica kommer och hämtar mig imorn så vi åker dit tillsammans :d då blir de laga mat i dom nya köken xd hahha, vi ska äga! efter de blir de nog hem och plugga till matteprov och franskan.

nu ska jag nog sova, för johanna är tröttis,

pöss ♥

- sommar nu, vavava'

gud vad jag hatar dryga personer har har märkt, sånna som skriver massa saker som dom inte menar, eller sånt som aldrig kommer hända i verkligheten, bara i deras drömmer eller nått sånt , eller om dom skriver något jätte gulligt men samtidigt har skickat de till 20 andra, vad är de för fel egentligen?

jag saknar iaf sommaren
så jag slänger in en bild
från sommaren 2007 (Y)



- h a,.nbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee0 / nisse



med nisse i sängen en hel natt får man blöta öron, söndertuggade näsor och sönder rivna fingrar, men de får man stå ut med, för han är så jävla go! :d som nu tex, han ligger i mitt knä och spinner rejält mycket :) haha, han bet mig i hakan nyss xd höh, söt-nisse

igår var jag med jessica :) vi möttes på ica och köpte godis sen vart de hem till mig för att kolla på melodifestivalen efter de vart de datoooooorn. haha, sen somna jessica i sängen xd

innan hon somnade hittade vi denna underbara låten :d som spelades ganska många gånger före vi lyssnade på laser inc (A)








jag älskar dig! ♥

- volleybollturnering (y'

de var hel kul kan jag börja med, även fast vi kom sist hade jag hur kul som helst,. men vi vann ju utklädnaden :d hhaha!



amanda & matilda



camila johanna & matilda



ylva & sara-linn



alex
erik samuel
majken matilda & samuel



camila & johanna



alex sara frida tekla
samuel,x2 erik kevin amanda agnes majken matilda johanna sara-linn camila & johanna



sara frida tekla sandra
samuel kevin samuel erik agnes majken matilda johanna sara-linn camila johanna
ylva & amanda

- rubriker suger.

mamma har krusat mitt hår framför sveriges värsta bilförare. dom är seriöst askassa :o imorn blir de volleyboll turnering med alla 9or , vi får väl se hur de går xd hahha, men såklart de kommer gå bra! för 9D är ju bäst ;d hahaha. får väl hoppas vi vinner utklädnaden som vi gjorde förra året :d

nu ska jag sova för jag är sömnig som man säger på camila språket (A)

pössgodnatt ♥

- 3 mars, härligt?

LÄS OM DU ORKAR , MEN DE ÄR MIN DAG^

dan började med att jag gick upp vid 9, då vart de frukost och lite sånt. sen sminka jag mig. prata lite med mamma, packa väskan , och ahh. sen 10.40 gick jag till skolan, åt lunch med camila :d sen gick vi vidare till idrotten böt om sen vart de prov (y) tror de gick bra, vi hoppas på de iaf. tillbaka till skolan vart de NO , jag, jens, jakob, erik och samuel fick sitta vid datorerna för dom andra gjorde fysik prov, men vi hade ju redan gjort de. sen kom sara och jenny också. min dator funkade inte, så jag satt och kollade på dom andra xd haha, sen vart de SO sista lektionen, och jag fick VG' på kina uppsatsen ;d hahha, imorn ska vi berätta om vad vi skrev om o: esch de ska väl gå bra. när jag kom hem käka jag lite, sen mata jag pinki och mina fiskar, sen vart de att plugga franska! och jag kan verkligen lova att jag har suttit med de mer än en timme som de var planerat, men hon gav mig ju igår att skriva nån jäkla uppsats tills imorn, men jag ska säga att jag glömde den hemma (a) nu sitter jag och drogar manboy och myzack kom precis in i mitt rum och letar tofsar, xd haha, han har ju fan snott alla mina så jag fick låna en av mamma (y)


jag har verkligen bildbrist just nu, så de får bli en äkel-cam-bild.




- 09:01

Godmorgon! ♥




- 23:11

GODNATT ♥

imorn går jag upp 9 (y'

- 2 MARS. oplanerad, cp dag. imorn ännu bättre'

skulle ju ha dragit till forsmark idag men dom visste inte att vi skulle komma så de var skolan istället. cpsämst var de, skulle ha slutat klockan 1 (y' för vi skulle inte haft nån franska för vi skulle ha varit så några som gick på den för vi andra skulle till forsmark, så dom andra skulle ha hål. men jag träffade rose-marie när jag var påväg hem och hon sa att vi skulle ha lektion för vi inte åkte till forsmark. men hon sa ju liksom veckan innan lovet att vi inte skulle ha nån lektion och att vi skulle jobba en timme på lovet istället. så jag dampade på henne och ringde till camila och sa att vi hade lektion. så vi gick på den och gjorde absolut ingenting! jag satt och kollade på byggarbetarna när dom skottade snö på taket halva lektionen. de är fan respekt! HAHA. sen slutade vi några minuter över 10 över -.- när hon sa att vi skulle få sluta tidigare, men vi fick sluta senare. men bara för vi gick på lektionen så har vi ingen imorn, så de betyder att jag börjar 11.20 imorn :d de är ju faktiskt rätt så bra tycker jag'

och juste våra skoltröjor kom igår, hahha!
fett sexiga eller vad? xd





nu ska jag och mamma förtsätta plugga idrott, som jag har tills imorn
sen får vi se om jag orkar plugga franska! o:
ciao  ♥

- MARS 1, 2010. 19.44

mars nu då :) de går bara fortare och fortare , snart är de sommarlov! :d hhaha, nej så lätt är de nog inte xd



idag var jag med jessica :) man fick ett städat rum medans hon satt vid datan och gjorde nån engelska uppgift eftersom hennes internet inte funkar (y' så vad gör man inte? :d haha.



så här kul har jag haft på sportlovet!







RSS 2.0