nyårsafton, TAGGA!

Gott nytt år får jag ta och säga eftersom de lär bli mitt sista inlägg för iår, de är ju helt sjukt vad tiden har gott fort, var de inte sommar igår?
Jag sitter och taggar för ikväll, för vi ska spååååååra! haha, vet dock inte vad jag ska ha på mig så får nog börja leta upp något snyggt i garderoben, vet att jag skulle ha tänkt på de här lite tidigare men de har jag faktiskt gjort och jag hade valt klänning men känner att jag vill ha något annat, haha.

Hoppas ert nya år blir suuuuper bra!


29 december - naglar

Sitter och tjockar i mig massa choklad just nu, är övertrött eftersom jag kom isäng efter 5 inatt, när joz gick upp för att åka till jobbet. Jag kunde inte sova haha, så man vaknade ju vid halv 1 , men de är ju faktiskt jullov :)
Åkte i alla fall till min låtsas farmor där hela den släkten var, körde julklappsleken, mysigt var de. Jag fick en ljuslykta, kortlek och ansiktsmålning med mig hem.

Mina naglar den senaste veckan. och sorrry för dåliga bilder men orkade inte ta bättre.



28 december

Jag har fixat mina naglar nuuu, fast dom är inte riktigt klara. Ska göra klart dom imorgon så då kommer bilder! Och på mina "julnaglar" haha, gjorde dom lite fort på juaftonsmorgonen, haha!

Idag har jag tittat på den nya Narnia på bio med halva familjen, den var väl bra, fast ettan är lite bättre :)


Hittade ingen bild från den nya.

Snart ska jag nog sova!

mormor & morfar

Snart sticker jag och min kära familj till mormor och morfar och firar lite jul där.





julklappar!


Detta är då mina julklappar och det som jag vann på julklappsleken.

Idag har jag inte gjort någonting alls, bara legat i soffan och kollat på massa filmer som visas på tv nu. Har även försökt lära mig min nya mobil,
xperia x2 ♥ 
haha, jag har ju aldrig haft en touch mobil förut.

Vad fick ni för skojsigt i julklapp? :)

GOD JUL

Julafton idag då! hahhah :))))
Gladtjej.se, eller? ;o



23 december

Orkade inta blogga igår, drog på ärenden i 1 timme tills mamma hitta mig, kallt som in ihelvete var de verkligen. Sen åkte jag och syster in till Uppsala efter att hon hade slutat, köpte dom sista julklapparma och så, de var mysigt. Kom hem vid 9, då var man skit trött så resten av kvällen låg jag i sängen med datorna i knät.

Idag ska jag duscha och lite sånt, slå in alla julklappar, städa rummet så de är fint tills imorn, måla naglarna haha, och ja, ni fattar.

cool bild från i tisdags i skolan.


jullov !



19 DECEMBER



ajjj

vinter vit <3

Vad är de som händer? Jag orkar inte.
Nu ska jag gå och käka mig mätt av vintervit som mamma kom in till mig nyss! söööt hon är!


paradise hotel

Vem vinner paradise hotel?

Lin, Erik, Emanuel eller Kristin?
Jag hoppas Lin eller Erik vinner.


14 DECEMBER

Gårdagens outfit.

Dagens outfit.

ny hårfärg




nån som vill köpa ett par skor åt mig? :)



Haha, rubriken! Nån som vill? :)
Provade dessa snyggingar i Uppsala idag, hur snygga är dom inte liksom ?!?
Men priset är ju då en grej man måste diskutera, 1299 för ett par skor, nja finns massa andra saker jag hellre skulle köpa för dom isånnafall och sen skulle jag aldrig få köpa dom för mamma heller. Hahah, hade iallafall grymt kul idag.
Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på julkalendern och sen ska jag sova, godnatt ♥

uppsaaaalaaa

Snart sticker jag och sötan på bilder till uppsala!


11 DECEMBER - bildbomd







grattis sötjulia på 16 årsdagen ! <3


8 DECEMBER



7 DECEMBER - bildbomd











5 DECEMBER

Sorryyyy för dålig uppdatering, men jag har inte haft tid att skrivit!

I fredags for vi hem till Julia sen Jenny och sen till mig, gjorde tårta och fixa oss lite, sen hem till Camila där vi firade henne sen sov vi där.
I lördags drog jag och Julia och kolla på innebandy sen hem till mig och fixa oss lite, käka och vidare på fest. Drog hem till mig och sov.
Idag vakna vi, alla drog hem och jag följde Julia till bussen sen gick jag hem till mig igen.

Kanske inte så kul inlägg men skit samma. Bloggar mer imorn, och visar massa bilder, tog dock bara bilder i fredags och när vi var hemma hos mig i lördags, men lite bilder blir det imorn :)

Nu ska jag nog slagga är sjukt galet trött med tanke på att jag inte har sovit så mycket den här helgen.


2 DECEMBER





Varför började jag blogga?

Det var i december 2008 som jag började blogga har jag för mig och jag vet inte riktigt varför jag började , tyckte väl de verkade som en rolig grej. Kände kanske att jag ville skriva av mig lite. Haha, allvarligt så vet jag inte varför. Jag ville väl prova på och se hur de är att blogga. När jag började blogga ville jag inte att nån skulle se vad jag skrev, tyckte de var pinsamt eller något sånt. Nu tycker jag de bara är kul att andra ser vad jag skriver om, att folk i hela Sverige kan läsa min blogg liksom :)

1 DECEMBER



Jag tänker börja göra som dom flesta har börjat gjort. Nämligen att skriva om en speciell sak varje dag, men jag har inte gjort någon lista! Så ni får se vad jag kommer skriva om.

FAKTA OM MIG.
Jag heter Johanna Eriksson, är född den 20 juni 1994. Jag bor i en liten stad Östhammar två timmar norr om Stockholm ungefär, mina föräldrar är skilda men båda bor i Östhammar men jag är hos min mamma med min syster och halvpappa. Han har två döttrar men dom är hos deras mamma så dom är inte här så ofta. Jag går första året på Bruksgymnasiet i Gimo, handelsprogrammet.

Jag är ungefär 165 cm lång, har ljusbrunt/guldigt hår, blågröna ögon och har väl normal kroppsbyggnad, haha.
Hos min mamma har vi 3 katter och fiskar, hos pappa har vi 5 katter och en sköldpadda.

Jag är en glad och sprallig tjej som älskar mina vänner och att fotografera! Jag är helt förälskad i skor. Och jag designar mina egna naglar lite smått, kan inte direkt säga att jag är så bra, men jag kommer bli bättre ska ni se! Jag stickar även lite också, mest mössor men har gjort en del halsdukar också.

När jag blir stor ska jag flytta härifrån, jobba i en klädes eller sko affär, designa naglar och skor. Gifta mig, skaffa två barn, bo i en as snygg villa, ha en liten hund och ha en skit cool bil! Haha, tur de finns drömmar ;)

grattis världens bästa camila på 16 årsdagen <3



RSS 2.0