UGGS!

Köpte dessa sötisar igår.




Kom hem från skolan för ett tag sen. Tisdagar är sååå sega. Och bussen hem var proppfull. Ikväll är de plugg för hela slanten , företags ekonomi prov imorgon. Känner på mig att de inte kommer gå så bra, men jag ska inte sura för de, haha.

hiss / diss




Är mina super gamla skor hiss eller diss?

Jag hade planerat in att jag skulle städa upp lite i mitt rum och dammsuga idag , när jag fick syn på att det var idol på tv'n. Men jag ska dammsuga lite fort nu sen ska jag dra ut till vardagsrummet där de bjuds på äppelpaj! MUMS ♥

mina naglar just nu



Ja ni förstår nog rubriken.
Idag har jag bara varit hemma och pluggat och så. Ska nog sova snart, för imorgon är de skola. De känns konstigt med tanke på att jag inte varit där sen förra fredagen, haha. Varför kan man inte ha praktik i 3 år och sen få fast anställan? De skulle vara så mycket bättre än att gå i skolan ,  haha.

gårdagen i bilder












tjejkväll

har lite bråttom nu, ska iväg på tjejkväll om bara några minuter, de ska bli super kul! Massa bilder kommer tas så jag antar att de kommer massa bilder upp på bloggen också :)

Dagens outfit.



glad-johanna'

Jag är så himla glad idag och har varit de i några dagar men jag vet inte varför jag bara är de. Haha. Men de är ju bara bra, bättre de än att jag är lessen, hihi.
Snart börjar idol, höhö. Har ni några favorit ? :)

Slänger in dagens outfit.

vad gott med blåbär



Nån mer än jag som blev sugen på blåbär nu eller? Haha.

För någon halvtimme kom jag hem från praktiken och jag måste säga att de är svinkul där. Och man får sån stor lust att skaffa en liten bebis för de finns så grymt mycket sött där. För er som inte vet vart jag är så är jag på en liten barnklädesaffär , busfrön och minimajs, klicka HÄR för att komma till hennes webbshop.
Nu måste jag verkligen övertala mig själv att börja plugga, eftresom de inte vart något igår. Mamma kommer ha ihjäl mig annars eller nått sånt.

gud vad kul man kan ha med sig själv, haha!


Rubriken säger ju sig själv. Haha.
De känns som jag har typ 1000 saker att göra men de är nog för jag har så mycket att plugga nu, för sen när jag kommer tillbaka från praktiken så har jag massa prov som jag måste plugga till. Mamma sa att jag ska börja plugga redan ikväll, jag kommer inte orka de för jag är sjukt trött. Men jag lovar att jag ska börja imorgon. För just nu håller jag på med en ny header :)

gårdagen





De här är bra personer kan jag lova!

Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma och ta de lugnt. Chilla med andra ord, haha!
Ha de bra. ♥


mössan är klar





Stickade klart min mössa igår. Den vart bra för att vara den första tycker jag, dock är den nog lite för lång men skit samma :) haha.
Snart sticker jag ner till marknaden med min kära vän Camila.
Vad ska ni göra denna lördagen? ♥

imorgon är de helg

Nu har jag precis startat en tvätt, de betyder att jag ska städa i mitt rum. Sen ska jag plugga, titta på idol och springa på löpbandet som vi köpte i måndags.
Skönt med fredga imorgon, jag har längtat efter helg ända sen jag klev in genom dörren på skolan i måndags, haha!



Idag tonade jag håret i nån guld brun färg som vart rött brunt typ. Fast de är lite guldigt också, eftersom jag typ har guldigt hår innan. De ser inte ut som på bilden i alla fall. Jag blev ändå nöjd med de :)

mobiler i stora mängder



Jag har funderat länge på att köpa en ny mobil. Men jag vet inte varför. Jag har haft min Sony Ericsson W995 i över 1 år men de är inge fel på den egentligen, de är nog mera åt att jag har börjat tröttna på den. Men nu när man ska välja finns de ju ca 939420893 mobiler att välja mellan. Men tror de kommer bli nån av de på bilderna, och ja jag är grymt inne på att skaffa med tangentbord, tycker dom är söta, haha.
Om de är någon som har nån av dom på bilden kan ju skriva vad ni tycker om den :)



jagharingetattbloggaom.




galen kväll



Gårdagens outfit.

Sjukt galen kväll igår i Uppsala på kulturnatten. Kom dit typ efter tio och var hemma exakt klockan fyra på morgonen, haha. Jag är helt slut.

naglarna!



Orka inte ta bild med kameran eftersom batteriet är på laddning så de fick bli en cambild, men de kommer nog bättre bilder sen nångång, men i alla fall så ser mina naglar ut sådär där.

Idag ska jag dra på kulturnatten i Uppsala, de ska bli grymt! :)
Och juste jag börjar bli förkyld. Inte bra.
Hoppas eran lördag kommer bli bra! :)

nya skor





Dessa skor vart mina idag :) haha. Efter ett lång beslut. I alla fall så åkte alla från hp till uppsala och gjorde massa uppdrag, sen käka vi på max, sen kom jenny och vi drog till några av hennes klasskompisar och hängde med dom ett tag :)

Nu ska jag plugga lite engelska sen ska jag sova, godnatt ♥

tänläkare hajaj.

Denna söta tjej gissade rätt på vad de är jag stickar ellenbackstroms.blogg.se , en åre mössa såklart! hihii.  jag tycker ni ska klicka in er på hennes blogg :)

Kom nyss hem från tandläkaren, de gick väl bra förutom att dom sa att jag inte ska äta godis så ofta , hahha! Från och med nu ska jag ta en paus från mina små sockersöta godisar.



Här är mina mössor jag har gjort, kom på att jag har gjort några halsdukar också, men dom orkar jag inte ta kort på.

Snart börjar idol, ihihiih!




stickning.

Jag älskar att sticka! Hahah, så jag tänkte dela med mig av vad jag stickar från och med nu. Har stickat ett x antal mössor som jag kommer visa upp i bloggen nästa vecka nångång. Nu håller jag på med detta på bilden, den som gissar rätt av vad de kommer bli får en asfet länkning! hihi . Snart börjar idoooooooool!


söndag 5 september 2010. 20:54

Gud vad jag har varit duktig idag, om jag får säga det själv, haha. Gick upp vid 9 imorse men låg kvar i sängen nån timme, upp och käka frukost sen drog jag på en spring tur, när jag kom hem satte jag mig på tränings cykel, men jag var så himla slut så jag cyklade inte så länge. Jag vilade i kanske 10 minuter när jag insåg att jag skulle göra 100 sittups, haha. Sen kom jag på att jag hade ett hopprep i lådan, så de var bara att hoppa tills jag inte hade nån ork kvar. Skönt med en dusch efter kan jag lova! :)

Var och körde bil nyss igen också, hihi. Mamma sa att jag hade förbättrat mig sen igår. Haha, tur att de går framåt istället för bakåt, fast jag backade med bilen också! (hahha, humorn är som bäst när man är trött!)
Nej nu, eller snart ska jag gå och äta äppelpaj som mamma har bakat nyss :)


övningskört.

Har precis övningskört med mamma för första gången. Askul var de! haha, imorgon drar vi ut igen tror jag. Nu ska jag se om de finns något roligt att titta på. Har ingen aning om vad de finns att titta på på tv längre, förslag?



Köpte nyss denna tidningen :) höhö. Och en limegrön linjal.

It's Gonna Rain



Igår var de typ världens segaste dag kan jag lova. Började med skola, haha! Sen missa man bussen som gick från skolan så jag fick gå nån kilometer i regnet till station, kul att man har ganska bråttom hem. Så jag fick vänta på bussen i ungefär 15 minuter inann den kom. De vart att gå hem, där maten redan stod på bordet, stoppa i mig de lite snabbt, sen for vi till handledarutbildning, satt där i över 3 timmar, hur segt som helst. Hemma vart de film med mammi, popcorn och nötter! Fotbollen sket vi i totalt.

Just nu har jag inte klivit upp ur sängen , de är så skönt att bara ligga och slöa. Men jag börjar bli hungrig så ska nog gå upp snart. Juste, jag måste upp och titta till råttorna sen också för syster är inte hemma så jag får ta hand om dom tills imorgon.




Hur snygga är inte dessa jeans? ♥

nya naglar. nu godnatt

Gjorde ett par nya naglar idag. Tyckte inte de blev jätte fina, menmen. Man ser inte att de är ett vitt sträck långt ut på nageln, men de är de i alla fall, haha.
Hur tycker ni de vart? :)



De är nog inte så bra att dricka en halv liter cola precis när man ska sova haha. Men jag ska i alla fall försöka sova nu. Imorgon börjar jag 9.30 och slutar 15.00, har ju ändrat schemat lite den här veckan , så nu blir fredagarna inte lika långa! Skönt.
Nu blir de sängen, godnatt alla söta. ♥

RSS 2.0