förkyld

Just nu hatar jag min dator, fattar inte hur den kan vara så jäkla seg! Vi får se hur min uppdatering kommer bli, dock så är jag sjuk också så då kommer de nog inte bli så mycket bättre uppdatering eftersom jag inte orkar sitta vid datorn, har bara legat framför tv'en idag, förutom när jag tog en tur i bilen, spelade guitar hero och käkade mat. haha, de är tuff att ha ont i halsen, tror jag har feber (y) får se hur jag mår resten av veckan.
Nej nu ska jag lägga mig ner i sängen och försöka sova, eftersom jag inte fick så många timmars sömn inatt för jag hade så ont i halsen..



Bild från igår.

♥♥♥


lördag



Var ute och fotade lite med Camila idag, de var grymt kallt så vi satt inne på ica ett bra tag innan vi skildes åt. Hemma fick jag laga mat och lite sånt, sen hade vi mys med familjen, sen spelade vi uno och jag vann såklart haha.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och försöka sova så jag kanske blir lite friskare tills imorn, eftersom jag har grymt ont i halsen nu.

some day'



Min blogg är tråååkig! Imorgon ska jag nog ut och fota lite nya bilder.

summertime


Torsdag idag och de betyder helg imorgon, de ska bli hur skönt som helst!
Och jag saknar sommaren något enormt just nu, börjar bli så trött på denna snön nu! Ska snart äta lite mat sen ska jag plugga arslet av mig hade jag tänkt, men så kommer de såklart inte bli, finns ju mycket roligare saker att göra än att plugga!

jag drömmer mig bort


Plugghäst. Nu blir de rostade mackor.

jag ska sluta tänka på dig.


det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmar.


nytt i garderoben


jag kommer göra något dumt.



lööööördaaaag'


Henko kom nyss in med en glass till mig, tror han och mamma försöker göra oss tjocka?!? hah, tur jag gör 50 situps om dagen!
Vi får se om de blir fest eller inte ikväll. Hoppas på de i alla fall.

dagens outfit,


linne - gina 99:-
tröja - gina 49:- (rea)
leggins - cubus
sockor från min mamma!

Fredag idag som sagt och jag har såklart tittat på let's dance i brist på annat liksom,
nu ska jag nog tvätta bort sminket och sätta mig vid och käka vinter vit, looooove'

shopping och bakning

Kom nyss hem från min kära vän Camila där vi har bakat tills imorn, fika i skolan är rätt så najs faktiskt. Drog in till stan och handlade lite, träffade Erik en liten stund också :) Orkar inte visa er vad jag handlade så ni får nog se de i helgen nångång, nu ska jag fixa mig sen ska jag hoppa ner i min efterlängtade säng, jag är gaalet trött! Måste vara utvilad tills imorn ju, fredag och allt hur skönt är inte de? Nej godnatt mina kära läsare!


Ett litet smakprov från vad jag köpt :)

en dag i juni




Jag saknar sommaren!

Nu blir de bok och sängen.

black&white.



Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om längre, vet ju att jag sa att jag skulle bli mycket bättre på att blogga de här året, men har jag inget att blogga om blir de ju ganska svårt. Och de känns meningslöst att skriva om mitt liv, vem vill läsa om mitt liv liksom?! Får se hur jag gör framöver, om jag fortsätter så här eller gör nånting helt nytt, vad tycker ni jag ska göra? :)
Nu blir de i alla fall duschen!


bambi på hal is

Fysjutton vad halt de är, och blött! Uggs är nog inte dom rätta skorna just nu måste jag säga (y)
Ikväll ska jag träna body balance, sen måste jag plugga också, men ska nog göra de nu så jag har de klart.


Bild från i lördags.

fredag 14 januari.











gårdagen

Igår var de knutmasso i Gimo, lite bilder kommer här. Camila vart nerknuffad i snön av en joker, haha, och jag vart nerknuffad i snön av nån kille med läskig mask , fick med mig Camila på vägen (y)

Om ungefär en timme kommer några bra brudar och käkar här, sen blir de massor med myyyys! ♥









somliga går med trasiga skor

Kul att bussen var 15 minuter försenad imorse
och kul att man hade 40 minuters lektion
så man sluta efter 11 när man egentligen
ska sluta efter 4. Bara skönt förresten!



Snygga skooor! ♥

heyy schooooool'



Första dagen i skolan idag, eller första och första. Första för iår, haha. Tänkte i alla fall skriva lite om dagen , ointreeesant jag vet, men jag har inget vettigare att skriva om.

Dagen började med att jag vaknade, tyckte jag var duktig som gick upp efter bara några miniter, sen kommer mamma in till mig och säger att klockan är 6.. min mobil hade lagt av (som vanligt) och min digitalklocka gick av nån anledning en timme för tidigt.. lite arg man vart då, men jag gick inte och la mig, hahah. Sen tar man discobussen till skolan, haha, musiken var på högsta volym typ. Haha, kom sen till skolan och märker att jag måste ha tappat min nyckel på bussen men som tur är har Camila min extra nyckel!
Måste passa på att säga att jag inte har så bra tur på våra idrottslektioner som idag, vi spelade innebandy (självklart var jag bäst på plan, eller? haha) och såklart får jag bollen på mig.. AV LÄRAREN! haha, jaja, svenska läraren var lika grinig som vanligt :)

Snart blir de mat, sen ska vi fira Emelie som fyller år! :)

seg daaaator

Datorn är hur seg som helst just nu för jag håller på att fixa en ny header, om jag blir klar med den kommer den upp imorgon, ska även fixa min design lite också, jag lovade er ju att jag skulle ta tag i min blogg nu, för jag har börjat tröttna på den.
Ska nog fixa lite varm oboy med glass nu ♥ så sjuuukt gott!

Bild på mig innan klippningen, vart inte så stor skillnad.

13.42



Har fixat mina naglar och fått på mig lite gegg i ansiktet, de återstår bara att hitta lite kläder sen är jag klar för dagen. Får se vart kvällen spendras, ska i alla fall till frisören om ungefär 2 timmar.

Imorgon börjar skolan och de är verkligen inget jag vill just nu, men de ska ändå bli kul att träffa alla från klassen som man inte har träffat på lovet! Ni är saknade ska ni veta ♥

Nu ska jag försöka hitta något att ta på mig, sen ska jag nog fixa något att äta, bloggar nog mer ikväll!

söndag 9 januari.



Idag har jag och min kära vän varit och tittat på innebandy. Dom vann med 6-0! haha, eeegda. Nej men sen for jag hem till syster. Imorn ska jag klippa mig, önska mig lycka till för jag har ingen aning om vart detta kommer sluta..


lördagsmys


Såhär mysigt har jag de ust nu, ligger och tittar på film på 4an, men har sett den förut så blir nog att titta på nån film på datorn istället, så man förhoppningsvis kan somna tidigt ikväll.

Här är min otursdagslista:

• Ställer klockan på 9, mobilen har lagt av så man vaknar 12.

• Springer ut i t-shirt, shorts och uggs.

• Fastnar med tröjan i dörrhandtaget.

• Blir klöst av katten på läppen.

• Går ut med soporna och halkar.

• Möblera om i mitt rum, gick in i allt. Blåmärken? ):

• Bröt två naglar som jag fixa igår.

• När jag skulle limma fast den, limmade jag fast fingrarna också.

• Påhoppad av katten.

• Bröt en till nagel.

• Gör bort mig på coops parkering.

• Planera att sova hos Camila, men ingen ville skjutsa och jag vägra gå flera kilometer i det här vädret!


Ja vad säger man inte, dan är ju fortfarande inte över,
oj jag skulle nog inte ha sagt de där, ta i trä! ta i trä!
Hahah, skriver jag inte på några dagar vet ni varför. 
Nu får man väl hoppas på turdag imorn istället (y)

knasjohanna'


Har gått runt sådär hela dagen, förutom uggsen som jag böt ut mot ett par mysiga tofflor, har nämligen varit ute idag , i bara de jag har på bilder, haha. De var lite kallt menmen. Tror dock jag börjar bli sjuk, har jätte ont i huvet och tycker de är jätte varmt även fast jag inte har några kläder på mig. Håller på att städa i mitt rum, har möblerat om också, de ändå positiva är nog att de blir fint, haha, tror jag har lite otur idag, ni får höra mer om de sen!
pusss på er va ♥

freeeeeedag'



Såhär ser man ut idag då, haha helt ofixad! menmen, jag ska bara vara hemma idag så. Ska sätta mig framför tv och titta på lets dance och äta massa ostbågar för jag har inget liv!


hyyyyyperrr!




ARAB ! :)

Min fru Camila är här, vi har fikat och haft de riktigt mysigt, nu ska vi dra och käka pizza! ♥




3 januari.

Satte på datan för ett tag sen, de är inte likt mig. Brukar ju ta fram den när jag precis har vaknat och klockan är ju snart sju. Men mår dock inte så bra, hade skit svårt att sova inatt också, så gick ju upp ur sängen klockan två, drog mig direkt till soffan värmde på en liten pizza bit och glodde på film, har inte orkat gjort någonting, börjar säkert bli sjuk, fyfan asså vill inte bli sjuk nu.. Nu ska jag ta en lång varm dusch så får vi hålla tummarna att jag mår mycket bättre efter! ♥


jagsaknarsommarenganskamycket!

MITT 2010

Januari:
Har inte så jätte många bilder härifrån, eftersom jag inte hade fått min dator, men titta och njut! haha.

egoo

vart hundvakt åt en busig pojke.

skrattade något enorm åt denna korv, sjukhumorpåtopp!

åkte till stockholm, men tror vi åkte lite fel, eller?

vart brunett.

var med bra vänner.

blev katt? haha

fikade med bra vänner.


klockan är 9.

Jag börjar den andra dagen på de nya året med att gå upp klockan 9 för att om en stund ska jag dra vidare till min saknade bästavän,
har ju inte träffat henne på en vecka! De är helt sjukt ♥


En snygg bild på mig och bästavän i sommras.

2011

Första inlägget för iår! De är ju helt sjukt! Jag ska lova att jag ska fixa min blogg och sen ska jag bli mycket bättre på att blogga om folk väl läser den, annars är de ingen mening med att jag har en blogg kan jag känna.
Har precis käkat en pizza, as gott. Igår var de fest hos jonte, kunde väl dock ha varit bättre, men man ska inte klaga liksom! Nu ska jag titta på surfs up med mamma :)

Bild från igår.

RSS 2.0