vinnaren!

aldrigmeer.blogg.se var närmast på de hon gissade, de var 353,50 kronor.

Nu sitter jag och tittar på nån film med joz, senare ikväll drar vi iväg och äter lite kina mat med pappa. Ikväll kommer mamma hem. Jag bloggar mera imorn :)




skorna!



Älskar skorna, men ska jag köpa dom eller inte? Om dom finns kvar när jag har fått min lön ska jag nog absolut köpa dom, eller så köper jag dom nästa gång jag åker in till Uppsala. Dom är ju bara för snygga!




fan fan fan.

Just nu skulle jag ha suttit i bilen påväg till Burö eller vad de nu hette, Kalmar. Men nejnej, mamma ringde igår och sa att vi inte fick. Bara för de kommer regna hela dagarna där, enligt vädret i alla fall. Och de skulle vara fint här hemma. Jag som har sett fram emot de här så himla länge, komma bort några dagar här. Åhhh, nu vill jag typ ta bussen till Kalmar som Henrik sa.

Igår träffade jag en bra vän vid namn Camila, vi gick på bio och kollade på Eclipse. Verkligen grymt bra film, när kommer 4:an?  Haha.



gissa rätt, och jag länkar dig!

Mina pantpengar, haha. Den som är närmast på att gissa hur mycket de är får en fet länk ! :)



jag blev tvungen att lägga till en hundring!



PARTYYYYYY'

Sitter här och och dunkar musik me joz! Ohyeah!

Igår efter att hon drog till öre vart de strömavbrott , såklart -.- jag var ensam hemma.. Usch jag trodde jag skulle dö eller nått, ringde till mamma och pratade med henne, de hjälpte verkligen! Haha. Efter de gick jag fort som tusan och fixade mig för sängen, vid 11 igen vart de ström avbrott igen. Men då låg jag i alla fall i sängen.

Idag på jobbet regnade de. Även igår. Men de var hur mycket skit som hellst. Jag fick ta allt krossat glas. Nej nu ska jag nog gå och fixa allt som ska fixas.

Så här snygg kan man vara efter en varm dusch. Haha.

hata hata hata, 1 dag kvar!

Åh gud vad jag blir sur! Seriöst, jag förstår inget, men vafan de är inte hela världen.  Haha.

Just nu är jag grymt stressad över allt jag ska hinna med innan vi åker till Kalmar på måndag, men ändå så sitter jag och slöar vid datan. Mamma och henrik åkte imorse, och ikväll blir jag själv hemma för sis ska till öregrund, jag hatar att vara ensam hemma! Men jag ska nog gör massa tjejiga saker då. Haha.
Nej nu ska jag nog gå och städa rummet eller något sånt.


19:16

Vad har ni gjort en dag som denna? :)

Fy vad vädret har varit kasst idag, kallt som in i helvete, igår regnade de men de var fortfarande varmt. Hoppas vädret är fint imorn.
Jag vet inte vad jag ska skriva så jag slänger upp en dagens outfit! Fast jag har typ gått i tjocktröja hela dagen för de har varit så kallt.




Tror jag ska fixa om designern lite nu, haha.


jag jobbade med humlorna.

Idag jobbade jag med humlorna på jobbet, haha. Jag fick knippsa bort dom vissna blommorna. Sen kom Anders med en glass efter de fick jag sluta. Shit vad 3 veckor har gått fort asså. Jag har bara 2 jobb dagar kvar nu. Ledig imorn! Men nu ska jag inte prata om jobb nått mer, antar att de inte är så kul att läsa.

Jag vill göra något cratzy med bloggen, men jag vet inte vad.
Ge förslag!


Bilden tagen idag när vi åt på kina. :)

drar iväg nu.

Har lite bråttom just nu, ska iväg och käka kina med mamma henrik och joz, tänkte slriva ett inlägg innan mamma kom in och sa att vi skulle åka snart, så jag får göra de när jag kommer hem :)

Så här var vädret ett tag idag, REGN!
Hur har erat väder varit?


springtur efter lite ostbågar.

Jag och syster har tittat på wipeout och käkat ostbågar, när det var reklam sprang vi några varv runt huset (y)

Nu kommer lite bilder på Erik Grönwall.













Lite filmer kommer när jag orkar lägga in dom på youtube, nu ska jag sova, godnatt ♥

ett grattis kanske?



Haha, namnsdag idag dåva!
Ikväll ska jag ladda upp bilderna från Erik Grönwall, jag lovar.
Nu ska jag nog städa rummet lite, så de är fint tills man åker till Kalmar, men jag tror ändå de kommer bli stökigt tills dess. Haha.
CIAO ♥

lite bilder från fjärilsmuseet i stockholm.
























jag kalla han bitch i mitt huvud, undra vad han tänker om mig.

Jobb , jobb och jobb. Men snart är de över. Då drar jag till Kalmar, får se när bara, beror på om joz ska med.

Efter jag hade jobbat drog jag till Uppsala en snabbis. Handlade lite grann.


Skjortan köpte jag i Stockholm igår. Färgen ser inte ut så den är mycket mörkare.

Snart tar jag nog moppen till pappa och hämtar lite galgar, så jag får ordning i min garderob! Haha, sen tar jag nog en liten moppe tur :)

Mobilblogg - Regn stoppar inget.

Trodde jag skulle hinna blogga när jag kom hem, men jag vart direkt skickad till bilen, påväg till Stockholm med mamma och Henrik , gå på fjärilsmuseet och shoppa lite. På jobbet idag var de mycket skräp och flaskor och allt vad de nu var, ändå fast de regnade igår lever dom hejvilt i öregrund. Nu ska jag nog försöka sova lite, ha de bra!

så kan de gå.

Gud vad jag är dålig på att blogga nu för tiden, men de ända jag gör om dagarna nu för tiden är: jobba, sova, äta, sova , eller ja ungefär. Haha. Men ska bättra mig nu jag lovar.

Så här går det när man hittar sönderkastade glasflaskor på klipporna i öregrund.





Bilderna är helt sämst, men orkade inte ta nya.

godnatt,

Orkar inte blogg nu för jag ska sova, lovar att jag bloggar nångång imorn. Får se om jag kan sova eftersom jobbar kompisarna är här. Haha, godnatt!

godmorgon.

Haha, jag vaknade nyss, legat i soffan och sovit sen 18, de var inte bara lite skönt ska jag säga er! Höhö. Ögon är fortfarande trötta men jag ska palla mig upp och städa mitt rum de behövs verkligen kan jag lova, eftersom några av dom jag jobbar med kommer hit imorn, då måste ju rummet vara fint så dom förstår att de inte bara är på jobbet som jag städar, haha!
Nej nu ska musiken skruvas upp på högsta volym så jag får något gjort!

Vad har ni gjort idag? ♥

årets första dopp!

Haha, tänkte bara säga att jag och jessica drog ut med moppen i ca 2 timmar för att leta efter ett badställe att bada på, men vi hittade ett när vi var påväg tillbaka typ. Så vi var där i ca 5 timmar och solade och tog ett dopp. Första för oss i år. Hahha, bevis på detta har jag såklart. ;)



Nu ska jag redigera lite bilder på från i måndags tror jag.

16:10

Grymt kul kväll igår! Erik var också grym, fattar inte hur de får plats så mycket energi i en sån liten kille, haha. I alla fall så var vi där nere och såh han till typ 9. Sen stod vi och väntade på Jenny och Anna som skulle ha hans autograf, sen drog vi runt på stan och klipporna lite. De var mysigt. Sen var man hemma runt halv 12. Och imorse vart de upp halv 6 för att jobba. Men imorn är jag ledig! Skönt, så trött som jag är. Hahha.

Gillar ni Erik?

Själv så säger jag som Jessica sa igår, innan tyckte man lite sådär om han men nu typ älskar man han. :)



Ni får nöja er med en oredigerat bild så länge, nån gång när jag har tid ska jag redigera dom lite och lägga upp några bilder.

erik grönwall

Har precis fixat mig klart. Om 20 minuter kommer Jessica och hämtar mig så åker vi till Öre och tittar på Erik Grönwall. Hahha. Efter de blir de antagligen hem och sova! För dum som man är ställer man klockan på 5.10 när man skulle ställa den på 5.30.



Lagom snygg bild på mig från igår.

1 vecka, 2 veckor kvar.



Nu har jag jobbat i en vecka så har bara två veckor kvar, haha! Idag plockade jag två stycken 50 liters påsar med bara pantburkar! de är grymt!
Nu ligger jag i solen och håller på att smälta bort.

Vad gör ni en vacker dag som denna? ♥

Mobilblogg - påväg hem

Sitter på bussen påväg hem nu, jag är helt slut. Jag höll på att somna när jag var påväg in , haha. När jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och sova flera timmar! Fast först ska jag städa lite hos Sniff och Turbo.

13:27




Stå på huvudet.


Fredagar brukar vara bra dagar men inte den här fredagen eller nästa eller fredagen efter den. För jag ska jobba 7-10 tre helger framöver. Usch. Men man får ju pengar för de, vilket är tur.

Nu ska jag ut i solen, får se om jag svimmar för de är så varmt , eller om jag somnar för jag är så trött.
Vad tror ni?

grattis mamma :)

Rubriken säger ju allt! Min mamma fyller 45 idag! Har ätit så mycket att jag håller på att dö! Haha. '



Jag har börjat tröttna på att måla, även städa och jag har bara jobbat i 3 dagar. Hur ska detta sluta? Typ att jag ligger död på marken nångång nästa vecka? Nån kan komma och rädda mig då. Haha. Nej men jag ska försöka överleva så jag kan följa med till Kalmar när vi ska dit veckan efter jag slutar jobba.

tyskland - spanien


Jag kan hjula också! Eller?

Sitter i sängen med lite glass och glor på fotboll, spanien borde vinna tycker jag. Imorn ska jag upp och jobba det betyder att jag måste gå upp 5.30 så jag ska försöka att bli riktigt trött så jag kan somna direkt efter fotbollen.

Godnatt så länge ♥


följ mig :)

Följ mig på bloglovin då blir jag glad!

bloglovin


16:56

De var riktigt segt att gå upp imorse, men jag kom upp tillslut i alla fall. Haha. Det ända vi gjorde var att plocka skräp i 5 timmar, eller förutom den timmen som vi satt och gjorde ingenting på, så i ca 4 timmar. Gissa om mina fötter gör ont. Min svullnad under fötterna är värre skavsåren är ungefär lika. Tack för att plåster finns! Imorn är jag ledig! Juste när jag satt på bussen påväg hem var de värsta 08orna som väntade på bussen, haha. Roligt.

Ikväll drar jag till jessica och äter, så jag ska byta om och fixa mig lite nu. CIAO.


VECKANS BLOGG!

Grattis till Tilda :)
För att komma till hennes blogg klicka HÄR.

.


bilder från idag :)








Får väl slänga upp en ego bild när jag ändå håller på.
Drar ut på en promenad med min älskade vän jessica som jag inte träffat på as länge för hon har varit i dalarna.


drar och badar ,

Nu drar jag och badar i poolen. Kommer säkert ta massa snygga kort under vattnet om joz tar med sig kameran. Hihh.

Nångång runt 8 ikväll tror jag jag utser jag veckans blogg, men ni kan fortfarande vara med så passa på!



Haha, jag i lördags på gatufesten.


DAG 1.

Hemma från jobbet nu. Eller kom hem för en timme sen ungefär. De var bättre än vad jag hade förväntat mig. De är bra! De var för övrig super varmt. De är nästan så jag önskar att de inte ska vara solig.

Jag är inte så trött nu, de borde jag vara. Men mamma sa att jag kommer vara jätte trött imorn.



Tänkte bara säga att jag kan stå på händer, haha! Och inte är speciellt trött för den delen.


godnatt

Det känns lite konstigt att gå och sova nu, klockan är ju faktiskt bara halv 11 , och de är sommarlov. Men med tanke på att jag ska jobba imorn och måste gå upp runt 5:30 så borde jag sova nu.

Jag kommer vara död imorn, kommer inte kunna röra mig. Träningsverk i hela kroppen sen brännbollen. Jag ska försöka överleva.

Myzack hade roligt idag i alla fall. Hahha



Godnatt!

problem?

Just nu hatar jag problem. Ville bara säga de.
Jag och sis låg och tittade på Titanic på tv'n tills det inte fanns någon signal kvar, vafan vill boxer oss? De var typ 30 minuter kvar av filmen och slutet är ju absolut bäst!
Jag kommer antagligen inte blogga något mer ikväll för jag ska sova tidigt eftersom jag ska upp runt halv 6 imorn för att jobba.
Nu ska jag och sis bada i poolen, hörs imorn ♥


10:37

Vaknade för några minuter sen. Jag har sovit max 5 timmar! Somnade vid 3.30 tror jag, sen vakna jag nån gång av att de var fyjävla varmt i mitt rum och nån gång när Sniff och Turbo levde hej vilt. Jag är helt stel och äcklig i kroppen. Men jag ska inte klaga.
Hoppas ni mår bra :)


02:39



Ska krypa ner i sängen nu tror jag, klockan börjar bli mycket fast inte tillräckligt mycket för att vara natten på gatufesten som faktiskt har varit lite rolig i alla fall. De började med vinst på brännboll , och jag tog tre lyror , haha. Sen vart de god mat, en liten promenad med camila och olof, sen tillbaka och käka lite ostbågar och nu ligger typ halva gatan i poolen , haha!

godnatt ♥

ps.
sniff och turbo sover med mig inatt.

15:18



En snabb uppdatering. Drar snart iväg och spelar brännboll med gatan, de är varm som satan så får hoppas de blåser där nere.
Ha de bra! ♥

Mobilblogg,

Sommaren är då för härlig ! Kom nyss upp från ett dopp ur poolen, 23 grader, haha. Innan de kom mamma ut med glass och jordgubbar , vi plockade smultron som smaka super gott! Nu ska jag poppa musik i mina lurar och sola! Hoppas ni har de bra! :)

dagens inköp



Köpte denna söta tröja idag när jag och mamma var i Öregrund.

Jag: "jag tror jag börjar dras till randigt mer än rosa nu"
så tittar jag på tröjan och ser att den är rosa. Haha!

bli veckans blogg!

Vill du bli veckans blogg?
Kommentera då!
Vem de blir avslöjas på måndag.


hemma från öregrund



Har varit med mamma i Öregrund idag, så jag hittar hyffsat när jag ska börja jobba på måndag. Vädret var inte på topp, men gårdagens väder var sämre, nu måste jag kila för mamma ropar att maten är klar.
Ha de bra ♥

juli 1

Att vakna klockan 5 av att man har skavsår är inte okej.


RSS 2.0